jävla piss dag!

Dagen började så bra, solen sken och dagen skulle avslutas med det bästa jag vet, shopping. Men sedan var det som jag fick ett stort stenblock över mig. Faan!

Förlåt, men just nu känns det för jävligt..

Att jag reagerar som jag gör kan bero på att jag är lite överkänslig idag och jag hade förmodligen inte reagerat såhär starkt annars om jag inte har en massa annat jag måste tänka på och besluta om.

Framtiden är oviss och alla måste vi göra våra val i livet, även jag. Och jag vet att det kommer ordna sig och bli bra till slut det blir det alltid! Till dess tar vi dagen som den kommer och gör det bästa av det!

  

Ingen idé att fråga mig varken här eller ngn annanstans vad det är jag pratar om för kommer inte att berätta ändå. Behövde bara skriva av mig lite.
 


Kommentarer
Postat av: vesna

ja hoppas de löser sig :(

2009-06-16 @ 18:03:16
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

Det finns FÖR mkt fina tapeter som gör valet hur svårt som helst ju :) Men det blir nog bra iaf, fräscht med nytt iaf :)

2009-06-16 @ 19:57:47
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: Anna

Hoppas allting löser sig till det bästa för dig gumman. Det brukar det oftast göra, förr eller senare. =)Midsommar kommer firas hemma hos en kompis här i Halmstad. Vi blir väl en 6-7 pers, så ganska intimt och mysigt. Hoppas bara på bra väder nu också! =)Vad ska du själv hitta på?Kramar.

2009-06-16 @ 21:27:07
URL: http://devine.blogg.se/
Postat av: Peter

Usch då! Jobbigt när det är mycket tankar... Hoppas det löser sig!Till midsommar ska vi till Annas kompis som bor på vänersnäs (ligger ca 1 mil utanför Vänersborg). Ska bli skoj att träffa både hennes vänner och familjen :-)Bolmen alltså? Det ligger strax nedanför Vmo va? Vad händer för skoj där? Nån stuga eller nåt ni ska till?

2009-06-16 @ 22:39:02
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Usch gumman, det låter inte bra. Tur att bloggen finns så man kan avreagera sig utan att behöva förklara sig. Efter regn kommer solsken och allt ordnar sig!

2009-06-17 @ 16:30:12
URL: http://tgif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design