trött!!!


Är så fruktansvärt trött, det är ju helt sjukt jobbigt att gå upp på morgonen nu för tiden.

Kanske beror på vädret!? Behöver lite sol och värme nu igen. Jag är inte gjord för ett sånt här klimat det e ja helt säker på. Jag borde vara nånstans där det är varmt och skönt jämt.

Har länge funderat på att sätta en stor krok på Sverige och ta en båt och dra ner landet lite närmare ekvatorn... men är lite osäker på om det går.

På tal om trött igår när jag va hos frisören. Så hade jag himla svårt att hålla mig vaken så jag somnade inte mindre än TVÅ gng. Första gng huvudet föll ner så låtsades frisören att hon inte såg men när mitt huvud föll en andra gng så såg jag nog att hon skrattade lite för sig själv. Kanske ska ta detta som ett tecken på sömnbrist?!

Får ta och vila mig till helgen, iaf på fredag då ska jag och Casper ha myskväll, laga mat kolla på film och äta massa fett. Ska kolla på Saw 3 och Disturbia, rätt intressant hur detta ska gå. JAG ska kolla på såna här filmer själv. Har aldrig hänt och jag kommer förmodligen inte titta klart på dem och definitivt inte kunna sova. Men tänkte att jag måste väl iaf försöka. Ngn som sett dem filmerna..bra?

På lördag så blir det förmodligen harrys igen...inte så sugen på det stället. längtar till sommaren, då blir det halmstad=)!


Kommentarer
Postat av: marlene

hej hjärtat somnade du 2 ggr ?? hahah du e rolig!! usch du måste sova ut riktigt men snart e det helg igen ju *skööönt!!!! usch du e galen som ska titta ensam på sånna, jag hade typ dött av hjärtinfakt,, uuu

2008-02-27 @ 09:35:53
URL: http://amazingm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design