Besserwissrar och fredag em

Ok alla är ju olika och tur är väl det. men de människor som tror att de vet bättre än alla andra, kan aldrig ha fel och är så himla märkvärdiga klarar jag bara inte av. De kan verkligen bli för mkt.

Har en sån på mitt jobb kan man väl säga. En väldigt speciell dam, vet bättre än alla och har alltid rätt. Dessutom är hon nog allergisk mot allt som finns verkar det som. (jobbigt det måste va!)

Hon är sån att säger hon en sak så är det bara så punkt slut. Kan inte ge några direkta exempel här för de e lite svårt att förklara. Dessutom har hon alltid en åsikt och den är ju så klart rätt.

Hon gillar inte svarta kläder, så himla tråkiga och färglöst, kommer inte riktigt ihåg hur hon uttryckte sig men det är starka å klara färger som gäller. Och igår så pratade hon om svarta kläder igen och sa ngt om att svarta kläder inte är bra och att det är ngt ämne i dem som inte är bra och hon har ju naturligtvis känt av detta i ngn form av allergi när hon haft på sig just svarta kläder ngn gng. Så i ren protest har jag idag på mig enbart svarta kläder. Svart linne, svart klänning, svarta strumpbyxor, svart bolero, svart hårband, svart tofs, svart halsband, svarta stövlar och svart jacka. Känner inte det minsta av ngn allergi!


Snart börjar helgen på allvar också, helt underbart härligt. Har nu bara ca 2 timmar kvar tills jag går hem. Blir nog ngn form av filmkväll idag iaf men vet itne säkert. Tänker ta d som det kommer... ingenting är omöjligt!


En dåre säger vad han vet en vis vet vad han säger


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design