Julklappar

Vi är i stort sett klara med julklapparna här hemma nu. Visst vi har ngn enstaka kvar men vi vet vad vi ska köpa så det är i stort sett helt klart.
Jag har nog aldrig varit färdig såhär tidigt ngn gng förut. Risken är väl att man glömmer vad man köpt och köper fler än vad man tänkt sig nu. Och visst är det skönt att vara klar men samtidigt så är det ju lite av charmen oxå att vara ute i sista minuten bland alla andra. Det hör ju lixom till. Så känner jag mig själv rätt så lär det säkert bli ett par julklappar till innan julafton är här. 
 
Det är ju några som frågat vad jag önskar mig i julklapp och egentligen så känner jag mig rätt nöjd med allt just nu. Visst finns det saker jag vill ha, det kommer det alltid göra, önskemål som både är realistiska och helt o hållet orealistiska. Jag la ut en önskelista på IG tidigare men tog bort den lika snabbt då det bara kändes pinsamt då den va helt uppe i det blå, alltså helt orimlig. Men om jag ska säga ngt som jag önskar mig, av självaste tomten så är det ett voluspa macaron och två asa krukor till vårt sovrumsfönster. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design