3 irriterande saker som inte är mitt fel alls

har stressat runt på stan nu i flera timmar framochtillbaka utan resultat. Va ute efter en sak till oliver men det fanns inte ngnstans. Visste precis vad jag skulle ha men självklart fanns den inte i hans storlek. Lite smått irriterande att de inte kan ta in flera storlekar i affärerna eller åtminstone fler snygga plagg till små pojkar som ska döpas så deras mammor slipper stressa runt i sista sekund.

Skulle hämtat ut ett recept lite snabbt och smidigt på apoteket med men det skulle tydligen även resten av vmo borna oxå göra. Så nu är jag hemma utan medicin. Skyller på läkaren för att hon ringer en fredag och berättar att jag behöver medicin när resten av stadens invånare oxå ska till apoteket. Irriterande!

har upptäckt att jag förstör hela olivers bok (mitt första år) när jag fyller i den med min handstil som är värre än en kråkas. Irriterande att inte mina föräldrar eller mina lärare kunde lärt mig att skriva som en normal människa. Så istället för att de kunde gjort så att jag fick en snygg handstil så måste oliver få lida för det när han blir äldre och inte kommer kunna läsa vad som står i hans bok.

Mycket som är irriterande idag men det är skönt att det inte är mitt eget fel iaf!


Kommentarer
Postat av: im

Ville ba säga att ja min förlossning gick väl och jag fick en liten flicka den 31 maj:) ledsen att det blev som det böev när du var där..men jag tycker att personalen var helt underbar.



Kan nog få ut en unge till om ngt år heheh

2011-06-11 @ 17:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design