Älskade Halmstad

Hade tänkt stanna längre i halmstad men i morse bestämde jag mig för att åka hem så sagt o gjort i em rullade bilen hemåt igen. Ville hem o fixa lite hemma och tvätta upp en massa inför nästa trip.
Har hur som helst haft det underbart i Halmstad även denna gng, vet inte vem som trivs bäst i där, jag eller oliver.
När det är fint väder och man är i halmstad så känns det verkligen som en helt annan värld, låter kanske fjantigt men allt är så fridfullt och även jag får ett sorts lugn inom mig. Härlig känsla!
 
 
 
Ha spenderat mestadels av tiden utomhus. Både torsdagen och lördagen va ju helt underbara.
I fredags va ja ju på make up kurs, den gav väl kanske inte jätte mkt, men fick en del tips å hittade en kanon bra foundation och lite annat smått och gott som jag köpte. Gillar verkligen MUS produkter. Det va hur som helst en kul grej som jag skulle kunna tänka mig göra igen.
 
Igår solades det och sedan på kvällen satt vi ute på trädäcket och tog en öl och spelade spel, Dumb ass.
Ett väldigt kul spel enligt mig men enligt vissa (min käre mor) så finns det roligare spel.Men det är enbart för att frågespel inte är riktigt hennes grej. Hon gav tex svaren paristornet (eiffeltornet) på en av frågorna och champinjonerna(schimpanserna) på ett annan fråga så kan ju förstå att det inte är riktigt henns grej med frågesport.
 
Idag åkte vi ut en runda till Eurostop/stenalyckan för lite shopping innan vi skulle hem, men blev grymt besviken då jag inte hittade ngt alls. Oliver fick ett par sandaler och jag ett par svarta shorts men d va det enda.
 
Nu är vi som sagt hemma så nu blir det ett par avsnitt av Vänner innan d är dags för sängen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design