Jag tycker...

… att vissa idioter inte borde ha körkort! Va tvungen att tvärbromsa innan idag pga en som troligen köpt sitt körkort på blocket, backade rätt ut från en utfart utan att se sig för. Nästan så man har lust att skita i att bromsa och bara köra rätt in i honom, hmm kanske nästa gng.

 

… så synd om casper liten som ha fått raka av sig pälsen i dag. Han mår riktigt dåligt vilket han har all anledning att göra. Min stackars lilla prins!


… att köket och badrummet i stugan har blivit så fint. Speciellt köket, precis min stil. Nästa projekt är altanen och om man kollar ritningarna så kommer det bli super snyggt också! Det kommer bli mer än fint när allt är klart.

 

... att magnus uggla är duktigt häftig! gillar hela hans stil. Hoppas innerligt på en turne inom kort, då lovar jag att ja kommer stå där och digga till alla sköna låtar!

 

... att det ska bli riktigt kul att fångarna på fortet börjar igen. Nostalgi! Synd bara att det inte är på fredagar så man kan ha riktigt fredagsmys då skulle det kännas precis som när man va liten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design