längtar efter hösten

Ha befunnit mig på hemmaplan de senaste dagarna faktiskt. Va inte tänkt så egentligen men va sjutton är det semester så ska man göra va man känner för!

I lördags blev det lite mer fest än beräknat vilket va väldigt roligt att få dansa av sig lite. Och på tal om dans, efter min å johannas sk dans, som mest bestod av att ligga på golvet, så ha ja en hel del blåmärken. Kl fem stängde vi av musiken och avslutade iaf, lite senare än beräknat men väldigt nöjda!

I tisdags begav vi oss ut mot hindsen för att checka calles nybyggda stuga. En så fin stuga, precis vid vattnet, helt perfekt var den! Det blev grillning och lite fest. Dock inte ngt festande för mig för ja hade precis börjat på en pencillinkur. Så lilla linda fick snällt köra den kvällen.

Igår trotsade jag dock pencillinkuren och tog ett eller kanske två glas vin( Ja menar hallå det är semester, då kan man inte låta lite pencillin stoppa en!) när vi provkörde alex nyaste leksak, nämligen en projektor. Tydligen ngt som måste finnas i varje hem.

Annars har det inte hänt så mkt mer än att vi gjort en tripp till ikea och rensat lite i trädgården. Älskar verkligen att bo i hus.

Nedräkningen
har även börjat inför jobbstarten på måndag. Men kalla mig knäpp men jag ser faktiskt fram emot det. Vill komma igång igen, saknar fredagskänslan och jag längtar efter hösten. Ja vet låter sjukt och ja kommer ta tillbaka varenda ord i november eller ngt men just nu så vill ja ha höst och allt mys som kommer med det.
Varning för att låta lite som en alkis nu men det enda som kommer bli lite svårt när vardagen kommer tillbaka är just alkoholvanorna. Att ta en öl till lunchen eller på eftermiddagen, ngt glas vin för mkt på kvällen kommer man ju inte kunna göra. Likaså att vräka i sig allt fett ska det bli ett slut med. Inget skräp eller fett på vardagarna som vanligt. Det kommer bli tufft men annars så ska det bli skönt att komma igång med alla rutiner igen=)!

Nu ska jag återgå till att fixa med våran fotovägg sedan tänker jag sätta mig och njuta av ett glas vitt för en så länge är det jag som har semester!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design