Veckan som gått

Har varit rätt så tuff och sjukt lååång.
Den började bra men sen på tisdagen så kände jag att ngt inte stod rätt till. Och på  kvällen fick ja känna va det ordentligt, jag hade blivit total attackerad av febervirus. Helt fel vecka med tanke på att det va en massa som va tvunget att göras på jobbet och sen för att det va vmo dagarna.
Va tvungen att bita ihop på dagarna men kvällarna va riktigt jobbiga, snurrigt värre kan ja ju säga.

Accepterade att ja missade torsdagen och fredagen oxå eftersom ja somnade redan vid fem då. Men igår när ja vaknade va jag totalt redo för party. Gjorde i ordning mig direkt för ja visste att ja skulle va seg på em och åkte till bolaget å inhandlade gott och köpte nya leggings med mera. Men antar att det blev lite för mkt för luften sögs ut totalt. Kan erkänna att jag tyckte faktiskt lite synd om mig igår när ja låg i soffan och frös och hörde dunket från tältet. Blev glad när alex kom hem och väckte mig och sa att det inte va så kul, skadeglädje;). Men hoppas ändå ni andra hade kul men ja vill inte höra om det ok ;).

Ny dag och jag är lika pigg som igår på morgonen men idag tänker jag inte röra en fena. ska gå runt och mysa i mina fina pyjamas och bara vara. Enda ansträngningen jag tänker göra är när ja måste gå till kylen för att fylla på mer läsk. För nu ska det mås bra igen, för till helgen blir det firande av kusin som fyller 20 idag, då ska det slå klackar i taken=)!

over and out


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design