"Det sista offret"

jag, camilla och hennes pojkvän ha precis kollat på en film nu Det sista offret, med bla Uma Thurman tyckte den verkade super bra och den va helt ok men slutet, jag fattade ingenting!!! Så är det ngn som har sett den så får ni gärna förklara den för mig, Jag kanske är trög men jag är som ett stort frågetecken. Var det så att de bara visade hur Dianas (som hon heter) liv hade sett ut om hon hade överlevt eller tog hennes kompis hennes identitet eller vad! FÖRKLARING TACK!

DVD Thriller/Deckare, Det sista offret


Under eftermiddagen va jag hos pappa och åt middag sedan satt jag och försökte lära mig spela gitarr. Försökte lära mig att spela Lille katt som bara innehåller 3 ackord, a7, em och d7 om jag minns rätt. och ackorden lärde jag mig och jag spelade igenom låten men konstigt nog lät det inte som Lille katt ett endaste dugg, skumt. men övning ger ju färdighet så jag får väl fortsätta.
Sedan va det hockey, vmo mot osby och vmo vann med 4-3, woohoo! Tycker det va en himla spännande och bra match. Osby hade en riktig expert med sig bland åskådarna som hade kommentarer om allt som skedde på isen.
Experten: va faaan han blockerar ju pucken!
ehh och jag som trodde att det var målvaktens jobb...

Kommentarer
Postat av: Peter

Hmm, misstänker att det var du som skrev en kommentar nyss va? Stod bara anonym :-)



En sån helg som du har haft är ju kanon! Riktigt skönt ibland :-)



Jodå min helg var okej. Vi spelade div 1 curling i Göteborg hela helgen (har precis skrivit ett mastodont (hmm, stavas det lite luriga "ordet så? hehe, inlägg på min blogg ang. hela helgen :-)



Gick sådär. Vi var uppe och "hälsade på" i elitserien förra säsongen så vi är ju lite favoritippade... känns som vi borde vunnit mer än 3 av de 6 matcherna vi spelade men men :-)

2009-01-11 @ 22:55:38
URL: http://peternordin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design