Bilder från melodifestivalen

Min kamera är som sagt långt ifrån världens bästa så bilderna är ju inte av ngn högre kvalitet direkt. Ska tigga mig till de andras bilder sen oxå.












Kommentarer
Postat av: Peter

Hello,



Jodå, helgen har varit jättebra. Min bil har krånglat lite (bagageluckan låste upp sig automatiskt konstant) så helgen har handlat lite väl mycket om den men men. Också ett sätt för mig och pappa att umgås :-)



Helgen var bra i götet alltså?! Var ni på nåt uteställe? Vad var det jag läste i tidigare inlägg, slå dig i huvudet för att du ska bli normal??? :-(

2009-02-09 @ 08:27:04
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: marlene persson

neh ngt hårt kommer jag inte slå dig med haha =) men en uppdatering tar jag gärna =) jag ska på mk och är där vid kvart över 6 så inna dess går det utmärkt att ringa=)

2009-02-09 @ 11:27:50
URL: http://amazingm.blogg.se/
Postat av: erika

Ja men de kan jag verkligen förstå, för så var det för mig när jag var på idolfinalen i globen, en helt annan stämning än att sitta i tvsoffan! :)

2009-02-09 @ 15:36:19
URL: http://eriikal.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tjena!



Här är ett tips om en gratissida som inte är som de andra dåliga sidorna. DEnna sida erbjuder mycket bättre prylar och det är lättare att få dem, man behöver inte samla 4000 poäng precis.



De man behöver göra är att samla minst sju poäng, för sju poäng får man 6 biocheckar, 500 kronor på mq elelr kicks, eller 20 trisslotter :) Samlar du ihop 17 poäng kan man välja en ipod touch osv. Så om du nu vill ha presentkortet så behöver man:



Bli medlem, samla 5-7 poäng, du får 10 poäng av att bli medlem på lovefilms som man får prova på en månad elelr två veckor. Det kostar inget att bli medlem och om man avslutar medlemskapet i lovefims så kostar de inget nästa månad heller.

Sedan ber du några av dina vänner att göra samma sak och när fem stycken har gjort det, helt kostanadsfritt så får du dina 20 trisslotter elelr vad du nu väljer, de beror ju på hur många poäng du samlat osv. =)



http://www.gratisgen.se/ref/95306

2009-02-09 @ 16:09:37
Postat av: Peter

Hello. Har dagen varit bra??



Känn dig utmanad! :-)

2009-02-09 @ 21:53:13
URL: http://peternordin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design