Måndag

Febern ha tagit fäste ordentligt här hemma, nu har även oliver rykt dit. Han är inte jätte dålig men den finns där ändå, febern. Även jag mår lite sisådär - fryser o jar ont i kroppen. Skulle vara konstigt om det inte hoppade på mig.

Imorgon är det dags operation. Förmodligen iaf. Just nu tror jag ärligt talat inte den blir av. Jag börjar sakta men säkert att ställa mig in på det. Och visst jag kommer bli besviken som bara den hur inställd på det jag än är.
Men jag börjar även få lite kalla fötter. Tänk om ngt händer? Hemska biverkningar? Gör jag rätt? Jag är med andra ord ngt så otroligt fruktansvärt nervös så att jag är illamående. Så i ärlighetens namn vet jag inte vad som gör mig mest nervös/stressad just nu - tanken att operationen skjuts upp eller det faktum att jag faktiskt blir opererad imorgon.  Inte mkt annat att göra än att vänta just nu. Vad som händer återstår att se.

Trött febrig tjej i helgen

Update: ringde kliniken för att höra mig för då jag är rätt säker nu på att jag kommer bli hemskickad imorgon. Men de ville att jag skulle förbereda mig för op o komma dit, sen får narkosläkaren avgöra om jag är för dålig. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design