Min mage

Varje vecka mäter o väger jag mig för att se resultaten. Jag Fokuserar inte så mkt på vad vågen visar utan det roligaste är att se mätningarna.  Åtminstone var det det fram till i början av sommaren. 

23 januari 2014 - precis innan det är dags att åka till förlossningen. Då 113 cm



9 sep 2014 - idag 81 cm 


I början av sommaren slutade cm att försvinna utan ökade istället igen och jag såg hur svullen jag blev runt magen och navelområdet. Såg/ser ut att vara gravid vid vissa tillfällen, speciellt på em/kvällarna när magmusklerna inte orkar hålla emot längre.

Förstod ju att det va ngt konstigt och tog kontakt med Olga Rönnberg. Hon efter att ha sett bilder på svullnaden misstänkte navelbråck och sa att jag skulle kontakta en läkare, då svullnaden va runt det området. Hade aldrig tänkt i de banorna förut och jag är så glad att hon svarade för annars hade jag inte ens tänkt tanken. (För visst är det faktiskt så att ibland måste man hitta felet själv innan en läkare kan upptäcka det)

Sagt o gjort två läkare ha tittat på det, har fått göra ett ul och även besökt kirurgmottagningen. Det va inte ett navelbråck däremot ett bråck i den hårda plattan där bukmuskulaturen fäster så nu väntas en operation för att återställa det. När det blir vet jag inte men jag hoppas att det gör så att svullnaden lägger sig en aning. Sen blir det till att fortsätta att träna upp de inre magmusklerna! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design