Detox

Jag är grymt sugen på att testa en liten mini form av detox.
Nej det är ingen bantningsmetod som kanske många tror utan snarare en reningsmetod och en avgiftning från alla slaggprodukter vi samlar på oss. Och detoxens främsta syfte är att stärka immunförsvaret och bli piggare.
Jag ser bara fördelar med en detox och det känns som det skulle kunna vara riktigt bra för min kropp. Tror den kan behöva en rensning från alla gifter ;). Anledningen till att jag skriver en liten mini form är att jag vill bara pröva det i några dagar först o främst. Dels för att jag vet att jag förmodligen inte kommer klara av en längre period på 7-14 dagar som en vanlig detox period är, för att jag har alldeles för dålig karaktär o för att jag är alldeles förtjust i god mat!
Jag kommer inte heller göra en helt vegetarisk detox dock utan ja kommer unna mig lite kokt fisk och kyckling. Jag kan ju åtminstone pröva ett par dagar, även om de säger att det är de första dagarna som är jobbigast och att man inte känner resultat förrän efter en ca 5 dagar så är det iaf värt o testa. Vissa tycker säkerligen det är onödigt att bara pröva i några dagar men jag gör det för att se om det dels är ngt för mig och dels för att se om jag klarar av det! 
Japp så är det från o med lunch ska jag detoxa, måste nämligen handla först ;).








Kommentarer
Postat av: Sofie

Helt seriöst så tror jag inte du behöver köra nån ordentlig detox.. Utan bara vara lite extra strikt ett par dar. Du är redan hälsosam och jag tror inte du samlat på dig en massa gifter. Detox är till för dem som häller i sig kaffe hela dagarna, är storrökare, trycker godis och snabbmat. Så var inte för hård. Testa bara att dricka 2-3l vatten/dag för att få ut slagg:)

2012-05-08 @ 09:18:10
URL: http://traningstokig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design