Träning och målvikt

Jag försöker gå minst en pw varje dag och igår när kl va fyra så hade jag fortf inte gått utanför dörren och eftersom jag ändå behövde handla så bestämde jag mig för att gå till Willys och handla. Det blir iaf en pw på ca 6 km fram och tillbaka, alltid ngt.

Nästa vecka tar träningen slut för den här terminen, känns lite sorgligt, tiden har gått så fort. Så efter nästa vecka får det bli fler löppass istället. Jag måste få upp min kondition.
Jag har nått min målvikt nu, ligger mellan 50-51 kg men jag har fortf några cm jag vill få bort runt magen. 
Det tog alltså ca 1 år att gå ner de 26,5 kg jag gick upp när jag va gravid. Dock känner jag att jag kunde ha gjort betydligt mer och kan göra mer oxå. Men nu är iaf gravidkilona borta

Cm minskar fortfarande hela tiden, sakta men säkert, men sen tycker jag det finns alldeles för mkt lös hud. Kommer den ngnsin försvinna? Förstår att det tar tid för huden att dra ihop sig men kommer den ngnsin dra sig tillbaka helt på naturlig väg? När man står upp så syns de väl inte så mkt, men jag känner den, kärlekshandtag finns det gott om och det syns extremt när jag sitter ner.

Eftersom passen nu tar slut så tar jag gärna tacksamt emot bra övningar jag kan göra hemma!
Ös på med förslag =)!



såhär ser magen ut idag - bättre kan det bli!!!


Kommentarer
Postat av: Karin

ett förslag - gästpass på NC så går det åt en vecka där ;-)



KRAM

2012-04-20 @ 09:18:37
Postat av: Sofie

Kan lägga upp lite i helgen om hur jag tränar hemma:)

2012-04-20 @ 12:45:46
URL: http://traningstokig.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sidoplankan 3*1,10 på varje sida i sängen, att göra den på ett ostabillt underlag gör att d tar mkt mer:) Dessutom tränas ju både mage, kärlekshandtag i rygg, en av mina absoluta favoriter!

2012-04-20 @ 15:02:00
Postat av: Emilia

F*n vad duktig du är Linda!!

2012-04-20 @ 19:54:56
Postat av: Sandra

Var jag som skrev innan ej meningen i bli anonym :p Verkligen bra jobbat, dit vilja e verkligen motiverande :) Ha en härlig helg!

2012-04-20 @ 21:12:12
Postat av: Annika

Blir så imponerad! Sitter här 9 veckor efter förlossningen och går inte ner ett snack. 7 kilo kvar och jag känner mig som svullo! Hur har du orkat?Och vadbörjade du med?

Svar: Det tog ett tag innan jag kunde börja, hade en massa problem efter fl som gjorde att ja hade svårt att ta mig fram. Men började iaf med snabba promenader, sedan började jag träna lite smått, 3 pass i veckan samt promenader. Plankan är verkligen ngt ja kan rekomenderar - den fungerar verkligen!! Och det ha ju bara gått 9 v efter din fl så det kommer komma, ja lovar=)! tänk på att det tog 9 mån att gå upp de där kilona å d tar minst lika lång tid för kroppen att "återhämta" sig. =) Men plankan är iaf ngt jag kan rekomendera, men kom ihåg att inte börja träna förrän bm gett klartecken annars är d ju risk för framfall, fast d vet du säkert :).
Linda

2012-11-08 @ 22:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design