Intensivgympa

Igår va det dags att testa på intensivgympa för första gng och det va verkligen en utmaning. Det va riktigt jobbigt och jag har nog aldrig svettats så mkt som jag gjorde under det här passet. Vilket är kanon för jag gillar när det märks att man tränar/tränat. Vare sig det är träningsvärk dagen efter eller att jag svettas som en gnu under passet. (jag vet jag är inte riktigt som man ska)

Tyvärr var inte kroppen riktigt redo för alla hopp än vilket gjorde mig bra frustrerad. Blev irriterad när jag inte kunde ge allt och jag funderade både en och två gng på att gå därifrån. 
Styrkan och konditionen är som bortblåst efter ett år utan träning och så är det ju några kg som måste bort pronto. Vilket även kändes när jag försökte göra de olika hoppen/stegen, saker och ting va nämligen lite väl, hrmm ska vi säga sladdriga!?! Till råga på allt så gick byxorna sönder, japp ett stort hål där bak fick jag. 
Har aldrig känt mig så attraktiv, håret stod åt alla håll, fina svettfläckar på kläderna och ett stort hål där bak i byxorna! Där insåg iaf jag att jag verkligen behöver det här passet. Så skam den som ger sig, nästa vecka är det jag som tar på mig ett par nya byxor och ger mig på ett nytt pass av intensivgympa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design