Sista dagen sen har jag semester…=)

Äntligen är dagen här! Fredagen som jag har gått och väntat på sen den 6e augusti förra året. Var ganska duktig på jobbet igår om jag får säga det själv så tror inte det ska behöva vara så jätte stressigt idag! Fast man vet ju aldrig folket här brukar ju vara rätt duktiga på att lämna över saker på mig men får hoppas att jag slipper det!


Igår hade vi sommaravslutning på jobbet. Vi cyklade ut till osudden där vi åt och drack och hade en hästskotävling. Och gissa vem som vann, just det JAG! Det klingade till så fint när hästskon slog i den där pinnen man skulle sätta den runt. Bra är jag eller bäst menar jag! Var ju meningen att de skulle till Harrys sen(jag ville ju inte det) men jag föreslog gg istället och det blev det.

Jag är ju inte riktigt van vid att cykla heller... va ganska vingligt ett tag men sen fick jag kläm på det och tyckte det va riktigt kul haha. Men när jag skulle hem kände ja hur ont jag hade...japp precis ont i rumpan...satan i gatan säger jag bara och när jag skulle cykla till jobbet i morse fick jag stå hela vägen. Hade först tänkt och beslagta mammas cykel forever men hon får med glädje tillbaka den... jag ä helt enkelt en bil människa!


 

           



Ägget är ett skaldjur som föder levande ungar


Kommentarer
Postat av: marlene

åva mysigt det där såg ut =)grattis till vinsten vad vann du ? äran ? filmen va bäst bäst se den!! For ASLAN (=for jesus) hihi

2008-07-04 @ 10:10:50
URL: http://amazingm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design