Vi tar en liten nostalgitripp

Det var ett tag sen vi tog oss en liten nostalgitripp så jag tyckte det var dags. Och när jag sprang på lite tv program som jag såg när jag var liten för ett tag sen så började jag googla för att fortsätta minnas tillbaka. 


Jag älskade tvillingböckerna och läste varenda en. 49 kr st kostade dem och jag minns att så fort jag fick en peng sprang jag till Bokia för att köpa en ny. Lycka var när de hade köp tre betala för två. 

I femte klass så ville vi oxå ha en klubb precis som den som fanns i böckerna. Life Girls kallade vi oss och vi lyckades knåpa ihop en egen kokbok (om man nu kan kalla det för det) som vi sålde gör 10 kr och vi hade möten på rasterna. Klubben höll dock inte speciellt länge då det var roligare att spela bandy på rasterna.

Men ni kan ju gissa om jag blev överlycklig när det skulle komma en serie om tvillingarna även om jag vid tillfället inte läste böckerna längre.California Dreams


Kommer inte ihåg så mkt om denna serien mer än att det handlade om ett tonårsgäng i californien. Tror de hade ett band oxå. Jag "var " alltid den blonda för jag tyckte att hon va så söt.Alf minns väl alla o behöver väl knappast ngn närmare beskrivning. Tippen mitt absoluta favorit sommarlovsmorgonprogram genom tiderna. Minnena från den sommaren känns precis så som sommarminnena ska vara från barndomen. Var säkert sol o varmt oxå varje dag hela det sommarlovet.

Lördagsmorgonen började alltid med skutt ( helst med smurfarna som program efteråt)
Fablernas värld o Plupp minns ja inte så mkt om men det väcker ändå minnen.


Någon som minns privatdeckaren Snoken som bodde på en båt?
MacGyver snubben som säkert kunde göra ett flygplan av ett gummiband o en säkerhetsnål.


Andra program som jag minns med glädje från uppväxten är tex:
- Clarissa
- barnens detektivbyrå
- Ebba o didrik 
- power rangers
- huset fullt
- sunset beach
- Beverly hills
- tre kronor
- rederiet
- melrose place
- blossom
- det kommer mera 

Ja för att då nämna några....Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design