Dags för en uppdatering

Efter lite påtryckningar så kände jag att det nu är dags att slänga in lite inlägg här och uppdatera bloggen lite. Backar tillbaka tiden lite och börjar från långhelgen.


Vilken härlig helg vi har haft. Från att gå ifrån att skrapa rutor och frysa så har vi helt plötsligt fått rena högsommaren här i Småland.  Älskar det men det framkallar även ångest. Ångest över att jag vet att detta inte vara för alltid. Men vi får helt enkelt njuta så länge det varar.


Våran långhelg började med festligheter hos syster med sambo. Fem par som är småbarnsföräldrar hade ordnat barnvakt för natten och det var mat dryck o dans in på småtimmarna som stod på schemat. Like the good old days...

Rosé är obligatoriskt en sommardag 


Selfie

Dagen efter åkte vi vidare till bästkusten och stugan i Halmstad där våra små hjärtan va tillsammans med sina morföräldrar. Och nu kom sommaren på allvar. Inget man hade räknat med packningsmässigt.


Vi hade ett par underbara dagar i Halmstad med försmak på sommaren. Men igår bestämde vi oss för att åka hem. Skönt med ngn ledig dag hemma samt att hinna ifatt sig lite inom hushållsarbetet.O trots att vi älskar Halmstad allihop så var det skönt att komma hem.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design