Moccamaster

Godmorgon
 
Hoppas att helgen varit bra. Vi har haft en helg med blandad kompott här hemma, men en bra sådan. Men nu är det dags för en ny vecka, en vecka som även den innehåller lite blandat, jobb, födelsedagsfirande lite i efterskott, träff med fina vänner och som vanligt alla vardagsbestyr.
 
Här hemma går jag i kaffetankar - som alltid på morgonen. Jag har börjat bli extremt sugen på en moccamaster. Just nu har vi en kapselmaskin här hemma då det är enbart jag som dricker kaffe här i hushållet. Och när vi har flera på besök tar vi fram en gammal hederlig kaffebryggare. Men jag klarar knappt av att dricka kaffet som bryggs i den. Tycker det smakar o luktar oerhört illa. Kaffe ska ju lukta gott!
Just den här kaffebryggaren har en hel del år på nacken och det är mycket möjligt att den har sett sina bästa dagar. Skulle vi investera i en moccamaster så skulle även kapselbryggaren ryka.
 
Fördelen med en moccamaster är ju att den är snabb och tyst. Våran nuvarande skakar o låter och skulle nog kunna väcka grannen om det var tillräckligt tyst utanför. Sen har jag även hört att kaffet blir oerhört gott?!
Men frågan är vilken ska man ha? Som jag förstått så finns det ju en hel uppsjö med olika moccamasters med bokstäver o sifferkombinationer. Så mina fina elvänner, vilken moccamaster ska man satsa på?
 
 
 
Bild från moccamaster.eu

Kommentarer
Postat av: Issa

Visst är det en djungel, blir spännande att höra vad de säger :).
Vi är jättenöjda med vår MEN, på senare tid, när vi är i Gislaved så är jag alltid sugen på kaffe för deras är så gott. Vad beror det på? Vi har ju även testat samma kaffesort hos oss. Är det mängden kaffe eller är det bryggaren? De har en Bosch. Kanske att kaffet alltid smakar bättre på andra ställen? :)
Hemma varierar vi, älskar ju tillfällena med Mollbergs ur kapselmaskinen :).

2016-02-15 @ 11:34:45
Postat av: Sandra

Jag ääääälskar min moccamaster, gott kaffe m ljuvlig doft 👌🏾😃

2016-02-15 @ 16:02:51
Postat av: Helene

Valde länge mellan en sådan och en Bosch - det slutade med en Bosch som fått "bästitest" någonstans.. Men eft att läst in mig på moccamaster bör man välja en där filterhållaren sitter på maskinen och inte kannan. Lycka till! Hoppas på att få smaka framöver :)

Svar: Absolut det lovar jag :)
Linda

2016-02-17 @ 19:02:59
Postat av: Anonym

I den senaste vi i villa tidningen (tror jag att det var) så är det ett erbjudande på just moccamaster moccsmaster:)
800 kr i rabatt eller något sånt har jag för mig. 👍👍

Svar: Tack för tipset 😊
Linda

2016-02-18 @ 22:16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design