Loppis i jönköping

Idag blev det ingen sovmorgon trots att barnen var hos farmor o farfar o trots att det va lördag. Nej kl ringde 04.30 för idag hade jag bokat ett bord på loppisen uppe i jkp och vi skulle vara på plats senast kl sju.
Har ju rensat ut en hel del som vi hade tänkt att kränga, både sånt som barnen växt ut men även mycket nytt som är helt oanvänt, likaså en hel del inredning.
Märkte rätt fort att just idag och här var det ingen ide att försöka kränga inredning o designprylar. Om jag nu inte ville ge bort det såklart. Likadant var det med nya kläder med prislappar på. Ett par barnjeans med prislapp på för 20 kr va alldeles för dyrt och vissa verkade nästan ramla baklänges när jag sa att det kostade just en tjuga.  Nej det verkade mer som att saker o ting skulle vara i stort sett gratis och helst skulle man nog betala folket för att de var snälla att ta med våra kläder hem. Visst fanns det vissa som hade koll på märken, kvalitet o såvidare och en sa tom till mig när en stod o prutade på ett par jeans att sälj inte det är billigt som det är. Tyvärr var de ganska få. Klockan elva gav jag upp, då var jag både trött och hungrig och helt klar med att sälja.
Så jag packade faktiskt ner mycket igen och vissa grejer har jag nu sålt istället på facebook och det andra tänker jag ge bort samt skänka till grannen som tar med det till Rumänien. Skänker hellre det till de som verkligen behöver det än att i stort sett ge bort det till tanter som enbart är snåla.
 
Hur som en erfarenhet rikare men det här med att stå o sälja på loppis var nog inte riktigt min grej. Mycket möjligt att jag kanske, kanske, gör det någon mer gång men då vet jag att då ska jag bara ha med mig sånt som jag i stort sett bara kan ge bort.
 
 
 
Lunch på Ikea och en snabbvisit på A6 innan vi styr bilen hemåt


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design