Midsommar

Vårat midsommarfirande började hemma hos oss med midsommarlunch tillsammans med våra fina vänner, familjen Holmström/linden. 
En lunch bestående av de traditionsenliga rätterna såsom sill, nypotatis, lax, köttbullar,ägghalvor,  burkskinka, gräddfil o gräslök och till efterrätt glass o jordgubbar.

Första gången jag vågade mig på sillen oxå








Senare på em traskade vi hem till fam C där vi skulle möta upp resterande vänner för att fortsätta midsommarfirandet som höll på långt in på natten. Barnen lekte för fullt och vi andra uppehöll oss på deras fina altan med god mat/dryck och diverse samtal.


13 vuxna o 11 barn - huset fullt



En helt otroligt bra midsommar på alla sätt o vis - god mat o toppen sällskap.


Tyvärr blev inte midsommar lika bra för alla....
 Finns inga ord som beskriver hur fruktansvärt det är och jag kan bara föreställa mig hur familjen/vännerna måste känna.  
Tycker det är så mycket hemskheter som hänt på sista tiden. Sånt som inte borde få hända. Det kan inte vara meningen att så unga människor ska avsluta sitt liv - att föräldrar ska behöva begrava sitt barn - att vänner ska behöva ta farväl i så ung ålder.
Det är skrämmande hur livet kan förändras i en handvändning. Hur allt helt plötsligt kan ryckas i från oss , sånt som för bara en dag sen var en självklarhet. 
Jag känner inte M som tragiskt nog gick bort i den fruktansvärda fyrhjulingsolyckan men jag känner med er som förlorat en närstående och jag beklagar verkligen!
Ta hand om er och varandra.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design