Mollys födelsedag

Igår var det Mollys dag. Allt vi gjorde igår va sånt som vi vet Molly gillar men även för Oliver då han uppskattade dagen minst lika mycket.
 
Vi började fredagen med att möta upp barnens mormor på stan för en liten fika och för att sedan köpa Molly ett par skor. Därefter blev det hem och fixa lunch till barnen. Oliver fick välja och då blev det makaroner o korv. (När oliver får välja mat så är det ofta ngt med just korv)
 
 
Även M gillar just makaroner o korv då det är kul att få plocka lite med maten själv.
 
När pappa kom hem för att äta lunch så blev det även lite paketöppning.
 
Mollys första vrålåk.
 
Under eftermiddagen kom Yvve för lite födelsedagsfika och till barnens, även min, stora förtjusning så va bägge hundarna med  - Casper o Otto.
 
 


Dessa små söta vovvar!!!
 
När jobbdagen sedan var slut för Alex del så bar det av till simhallen. Molly älskar att bada och det va ett perfekt avslut på en dag med mkt lek o bus. Måste säga att det är lite synd att vi inte har en riktigt badhall här i stan med öppettider så att om man är tex mammaledig eller bara ledig kan gå och bada med barnen under en fm. Här öppnar det inte förrän framåt em vilket är extremt tråkigt och väldigt synd.
 
Den här gng uppskattade dock inte Molly att sitta i sin simring lika mkt som sist. Utan det skulle bara hoppas och skvättas en himla massa vatten.
 
En vanlig syn när Mollan badar.

 
Väl hemma blev det hämtmat och sedan direkt i sängen för lilla damen. Och jag tror och hoppas att hon hade en bra första födelsedag. Imorgon väntar första kalaset tillsammans med årskull 2014.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design