Vab

Det är väldigt svårt att få upp oliver på morgonen nu för tiden. Han är van att börja vid nio och inte stressa. Det är annat nu när han börjar vid sju. Så det brukar vara en lite trött o gnällig kille som vi har att göra med på morgonen.

Igår var det inga undantag, förutom att han klagade på huvudvärk. Även om han inte brukar klaga så tänkte jag att det enbart handlade om trötthet.
När jag hämtade barnen på em så klagade han återigen på huvudvärk och sa att han skulle vila när han kom hem. Sagt o gjort. Han somnade direkt. 

Jag gick upp o kollade till honom o frågade hur han mådde. 
Jag mår bra men jag har så ont i huvudet och är jätte trött.
Det visade sig att han hade 39,6 i feber som sedan steg till 40,2. Min älskade lille kille, vilket dåligt samvete jag fick när jag inte tog hans klagan på allvar.



Han undrade hur han blivit sjuk och vi svarade att han kanske kan ha blivit smittad på dagis. 
Men vf har ngn varit på dagis när han är sjuk? Då får man inte vara där för då smittar man ju!! Jag ska iaf inte vara sjuk så länge till.

Skönt om man skulle kunna bestämma hur länge man ska vara sjuk och det här med att förklara hur man blir sjuk är ju ganska svårt. Men var o varannan människa är ju dålig nu och att vabben gömde sig runt hörnet var rätt väntat. 


Film, spelat mix Max och nu senast lego är vad vi roar oss med idag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design