Jumpsuit/byxdress

Tjejerna i familjen har fallit hårt för just jumpsuiten. För några år sen när den kom så vart jag mindre imponerad och tyckte det va riktigt fult. Men som tur är så kan man ju ändra sig. Tycker både det är ett riktigt skönt mysplagg samt att det går att klä upp plagget tillsammans med smycken o klackar.

Molly i sin jumpsuit fr HM



Min fr vero moda

I lördags skulle vi iväg på festligheter och jag tog på mig en ny som passar till lite festligare tillfällen. A:S mamma va snäll och hjälpte mig att sy dit ett par knappar i ruggen på den för att den inte skulle vara så öppen. Älskade den och kände mig trots att jag hade en byxdress att jag va uppklädd.


Något jag inte alls tänkt på tidigare var att det är ju inte speciellt smidigt med en sån här outfit om man behöver gå på toa. Tvärtom! Med tre knappar i ryggen så var det allt annat än smidigt. Med andra ord var ngn tvungen att följa med mig varje gång för att knäppa upp och sedan ska man krångla sig ur den och nästan sitta halvnaken på toa. Så inte direkt den optimala partystassen kanske. Men det är ett billigt pris man får betala. För vill man va fin får man lida lite pin...


Groupie innan vi beger oss


Festligheterna varade dock inte så länge för min del då den senaste tidens stress blandat med nervositet o kaffe tog ut sin rätt och magkatarren gjorde sig påmind. Magen svullnade och efter ett försök att få i sig maten som serverades cyklade jag sedan hem. Det va knappt att man orkade ta sig hem och väl hemma började jag spy. Har haft sånt här infall tidigare och det va när vårt bröllop planerades för fullt. Inte alls roligt men det var ganska väntat ändå. 
Och ändå tur i oturen att det hände när det hände.


Kommentarer
Postat av: Issa

Känner såväl igen mig!!! 😊 Hade ju en jumpsuit på eran bröllopsfest och först när man skall gå på toaletten inser man hur opraktiskt det är. Samt, precis som du skrev, att man känner sig lite "blottad". Hoppas magkatarren gick över snabbt ovh att ni får en fin helg i London.

2015-04-29 @ 22:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design