Varför vi gjorde som vi gjorde

Många kanske undrar vf vi gjorde som vi gjorde med tanke på att vi höll tyst om att vi skulle gifta oss.
Och anledningen till det är ganska enkel. Både jag o Alex är inga människor som vill stå eller tycker om att ha uppmärksamheten på oss så vi ville slippa frågorna och hålla nere förväntningarna. Det minskade både våran stress samt nervositeten. 

Vi hade blivit förvarnade att det kanske skulle bli lite negativ respons pga det men vi kände det att detta är vår dag. Vi gifter oss för vår skull inte för ngn annans och skulle ngn ha några invändningar vf vi gjorde som vi gjorde fick stå för dem. 

Vi pratade om att det hade varit enklast att bara rymma iväg och gifta oss i smyg men samtidigt ville vi dela det med våra nära och kära oxå.  Så df valde vi att göra lite både och. Planera allt i smyg men dela dagen med de närmsta. 

Vi hade lite hjälp oxå från Niclas o Karin och det är vi oerhört tacksamma för. Mer än de kan ana! Utan dem hade det aldrig gått. För hur som lite hjälp behöver man både med planering och det praktiska. Samt att det har varit skönt att få ventilera sig lite. Så det ha blivit mkt bröllopsprat under timmarna på gymmet. 

Vi ville ju även dela den här dagen med våra närmsta vänner så df fick de ett meddelande av oss ett par timmar innan vigseln där de fick reda på allt. Och att de kom, tog sig tid, ändrade sina planer, vissa åkte ända från Halmstad betyder väldigt mycket. Tack.

Så nu vet ni iaf vf vi gjorde som vi gjorde.






Kommentarer
Postat av: Marie Lundin

Stort grattis till er! Tycker att ni gjorde det klockrent! Vilken grej! Så skulle jag också kunna tänka mej att göra! Så skönt att slippa känna press! All lycka till er! Kram!

Svar: Tack Marie ☺️. Kram
Linda

2014-10-20 @ 17:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design