Våran dag

Klocan sex i lördags morse ringde klockan och det va dags att starta dagen då jag skulle vara hos frisören vid halv nio. Och direkt efter var det dags att bege sig till senses för sminkning.
Är väldigt nöjd med både frisyren och sminkningen. 
Under tiden och på vägen till de olika ställena va det väldigt nervöst att ngn skulle se oss. Detta va ju hemligt och skulle va så tråkigt om ngn skulle komma på oss såhär nära inpå.



Karin va med mig under hela dagen som stöd, hjälp,för att förse mig med bubbel och som ett toppen sällskap.

Efter sminkningen va det lunch hemma och för att ta på finkläderna innan det va dags att bege sig till fotografen.
Vi fotograferades hos Studiofotograferna och de är ju helt toppen! Vi ville att några riktiga proffs skulle ta bilderna och la gärna lite extra pengar på det då vi tycker att det är ett av de viktigaste momenten under en bröllopsdag. Det är ju ändå minnen! 



Under tiden vi fotograferades anlände våra gäster hem till oss i tron om att de skulle på 30 års fest. Där hemma mötte Niclas upp dem med lite bubbel och berättade vad som komma skall. 
Vi hade blivit varnade för att det kanske inte bara skulle bli glada tillrop utan att ngn kanske misstyckte till denna sortens överraskning. Men det blev bara glada miner.

Minuterna innan det va dags att entra kyrkan.

Bröllopsmiddagen hade vi på Scandic här i Värnamo. Och vi är båda så nöjda med det. Allt va toppen, drickan, maten, dukningen och personalen. 
Först ut blev det bubbel, snittar och mingel och därefter väntade en tre rätters. T y v ä r r så kunde jag knappt äta då jag va helt uppstirrad efter vad vi precis gjort så kunde knappt få ner en bit. Och en tom mage, mkt vin, bubbel och tom lite snaps då vi gjorde en blixtvisit på Harrys gjorde att en blev lite glad i hatten. Men så roligt vi hade allihop! 
Barnen hade himla roligt oxå, de hade en egen liten tv hörna med fåtöljer så de kunde titta på film men de sprang mest runt och lekte. Helt underbart att alla stora som små verkade ha en trevlig kväll. 

Vi är väldigt tacksamma och glada över allt i lördags.  För oss va det perfekt, precis så som vi ville ha det. 




Kommentarer
Postat av: Emelie

Vilken fantastiskt dag för er. Så fint och vilken överraskning alla gäster fick. Du var strålande vacker. Ha en fin vecka som nygift och nybliven fru. Många kramar

Svar: Tack snälla du 😊 kram
Linda

2014-10-20 @ 20:08:16
URL: http://ecarlssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design