Söndag

Vilken härlig vecka det har varit. Jag har sagt det innan men det tåls att säga säga igen... Herregud vad jag trivs med min tillvaro nu. Allt rullar på precis som det ska och allt är bara så himla toppen. Dessutom så har jag börjat träna på gym igen sen ett par veckor tillbaka och det är så härligt att vara igång igen. Jag bara älskar det! 



Förresten ni som kan lite mer om träning efter kejsarsnitt, när är det egentligen ok med magövningar? Och är statiska övningar såsom plankan ok? Alla säger och jag läser så mkt olika, så det är svårt att veta vad som egentligen gäller?  Situps och liknande håller jag mig borta från i vilket fall då mina magmuskler inte gått ihop riktigt ännu men det hade varit kul och veta vad som gäller. 


Alex håller fortfarande på för fullt med vårat uterum. Jag ser han i stort sett bara när vi ska äta och när han kommer hem frän jobbet så nu vill jag verkligen att det ska bli klart så man får umgås lite med sin sambo. Han har för övrigt insett det att det tar lite längre tid än planerat att få klart det( han hade räknat med att det skulle vara klart idag). Men om en vecka räknar vi med att det står färdigt så då kanske vi kan bli lite sociala igen.


Igår lyckades han dock slita sig lite från renoveringen då vi va bjudna till syster med familj på lite mat. Till förrätt blev det, till min stora förtjusning toast Skagen. Spelar ingen roll om det är uttjatat jag skulle kunna leva på enbart toast Skagen.
Blev en riktigt kul kväll med lite rose, god mat, tjöt och nostalgimusik. 

Idag ser det ut att bli en fin dag så nu åker nikesen (?) på och det blir en tur runt osudden.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design