Midsommarafton

Vilken midsommarafton det blev! 
Den va helt toppen på alla vis, maten, musiken, lekarna, sällskapet och tom vädret visade sig från sin bättre sida. Mycket mer kan man knappast önska sig.



Älskar färgkombinationen i denna långklänning. Framåt kvällen sen blev det rätt kyligt så då slängde jag på mig en jeansjacka oxå.



12 barn och 13 vuxna va vi( om jag inte missminner mig) så det va fullt ös. 
Vi firade midsommar hemma hos ett par vänner och vi firade även mannen i huset som är en blivande 30 åring. De hade satt upp ett stort tält på trädgården som gjorde att vi hade gott on plats.


Av någon anledning så blir alltid Alex lekledare på såna här tillställningar. Och det va inga undantag den här gången.



Barnen tycker det är super roligt och drar i honom från alla håll och vill leka. Vi andra förstår aldrig hur han orkar men jag tror att Alex tycker det är minst lika kul som barnen. 

Framåt tio va Oliver trött och sa att han ville gå hem. Sju timmars lekande va va vår lille kille orkade med. Sagt och gjort, vi packade ihop och traskade hemåt väldigt nöjda med årets midsommarfirande.




Idag har det inte blivit mkt gjort, enbart en runda med dammsugaren och en fika hos N o K är vad vi lyckats åstakomma. Märks att hela familjen hållt igång igår så nu blir det Pippi på de sju haven och sedan sängen. Så tar vi nya tag imorgon igen!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design