Mollys rum

Nu när hösten snart är här så blir jag som vanligt supersugen på att förnya, renovera och köpa en massa nytt här hemma. Helst av allt hade jag velat ha åtminstone en ny och fräsch toalett, då båda våra badrum är helt o hållet och rent av äckliga. Men det är ngt som får vänta lite då det överstiger våran budget lite nu när jag är mammaledig.  Så får nöja mig med ngt mindre kostsamt. Därför tänkte jag att det är dags att ta tag i Mollys rum. 

Allt är en enda röra där inne och hon behöver nytt golv, en matta, ny garderob, gardiner och en ny del till stringhyllan. 






Älskar sängen från Smallstuff som är en doppresent från min mamma och Thomas. 

Allt är som sagt i en enda röra och det hade varit kul att få i ordning hennes rum och göra det lite mysigt. Så ska nog börja gå på jakt på riktigt för att hitta det jag är ute efter för att göra hennes rum beboeligt.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Känner precis likadant på hösten. Vill fixa massa hemma. Längtar faktiskt till att börja jobba så man kan tjäna massa pengar! Kommer känna mig som en miljonär när första lönen landar på kontot!

Alltså, Mollys tält från Granit är sååå fint!

Svar: Undra vad det beror på att man blir så sugen på att renovera just på hösten.
Första lönen efter en mammaledighet gör verkligen att man känner sig rik, fast den känslan dröjer ett litet tag till för min del:)
Linda

2014-08-11 @ 16:37:48
URL: http://sandrasss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design