Lördag

Resterna från igår ligger i magen och Oliver har precis haft ett raseriutbrott av den värre sorten. Jag kan inte förstå hur en liten kille kan ha sånt temperament. Han är inne i en riktig trotsålder nu. Vissa dagar kan minsta motgång bli till världens grej.
Och idag började det med att jag lagt upp maten på hans tallrik, att han inte fick ta själv. Sen fortsatte det med att han inte gillar gurka, fel tallrik, fel gaffel osv. Tror möjligtvis att han va uppe lite för länge igår när han sov borta då brukar det kunna bli sådana här dagar.
 
Idag har vi en hemma dag här hemma och det är väl tur det med tanke på humöret på Lilleman. Samtidigt är det väldigt skönt med en oplanerad ledig dag.
 
 
I den här hörnan har vi eller kommer att ha en lampkris i höst om vi inte hittar ngn lösning. De fula panelgardinerna ska bytas ut till likadana gardiner som resten av rummet men frågan är då vad vi ska ha för lampor där.  Finns och får inte heller plats med en fönsterbräda så några lampor stående där går inte. Sen vet jag inte heller om jag vill ha en taklampa över bordet då det känns som det förstör  "rymden" lite.
Några bra och smarta tips på lamplösningar mottages tacksamt!
 
Nu ropar oliver så det är bäst jag kilar upp och ser vad han vill. Låter som han har ngn sorts kris med sina bilar som inte verkar göra riktigt som han vill.
 
Trevlig helg!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Det värsta är att dom säger att det blir värre när dom blir tre. Huvva!
Men det gäller väl att sätta hårt mot hårt. Än så länge funkar dumpa-i-sängen-metoden. Har man allvarlig livskris a la Oscar får man helt enkelt välja mellan att gå och lägga sig eller nöja sig med den gaffel man fick. Som tur är väljer han oftast (men fasen inte alltid) att foga sig. Men guuud vad svårt det är att stå emot och vara konsekvent.

Svar: ahh så du menar att det blir värre?! Herregud hur ska det gå ;)!
Linda

2013-09-17 @ 09:35:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design