Turkiet 2013

I torsdags kom vi hem efter en veckas semester i Turkiet. En vecka fylld med sol, värme och bad.  Jag har varit lite tveksam till att åka pga olika omständigheter men ångrar inte alls att vi åkte då veckan har varit super.
 
Det finns inte mycket som slår utsikten från Alex föräldrars balkong. Man kan sitta i evighet och bara kolla och njuta av den. Att börja dagen med frukost på den balkongen med den utsikten är en riktigt bra start på dagen.
 Oliver tyckte detsamma då han älskade att sitta och titta ner på bilar, människor och båtar.
 
Från att ha varit lite försiktig eller snarare en liten fegis när det gäller vatten så har nu oliver förvandlats till en fisk i vattnet. Det har badats, åkt kana både med pappa och själv, hoppats från kanten och simmats.
Till en början vågade han knappt gå i barnpoolen men sedan skulle det bara badas i stora poolen.  Han va så söt när han låg med sina dynor i vattnet och sparkade med benen och sa att han simmade.
 
 
Själv låg jag mest i skuggan under ett parasoll som en annan strandad valross och bara njöt. Samtidigt som det hade varit kul att det hade synts lite att jag varit på solsemester så var det skönt att slippa känna stressen av att jag måste bli brun.
 
 
Sist vi va nere i Turkiet så va flygresan riktigt jobbig då Oliver skrek konstant hela vägen. Poolen gick inte att bada i då den va svinkall av ngn anledning och jag blev sjuk. Samtidigt gick man och gruvade sig för hemresan hela tiden då man inte ville va med om samma skrikfenomen igen som på vägen dit.
Den här gången gick flygresan kanon, Oliver skötte sig galant, poolen va badvänlig och alla höll sig friska. Allt va helt enkelt bara positivt. Så är väldigt nöjd med resan.
 
Så t a c k snälla J och A.M för en kanon vecka.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design