Olivers kommande rum

Nu börjar det hända grejer på insidan här hemma. Vi har ett par saker som ska vara klara innan jul här hemma.(vägrar leva i ett renoveringskaos som förra julen)  Men efter det är det renoveringsstopp här hemma på ett bra tag.
Det första är vardagsrumsväggen. Förhoppningsvis blir den klar till helgen då vi får lite hjälp med tapetseringen av Thomas.
 
Sedan är även Ollis blivande rum påbörjat. Den väggen där fondtapeten ska vara är spacklad och klar och härnäst väntar takmålning.
 
Vi har tidigare haft det som ett gästrum men för ett tag sen gjorde vi oss av med sängen och sen dess har det mest väntat på att bli renoverat.
Och nu äntligen är det dags. Taket ska målas, fondtapet ska upp, de andra väggarna ska målas och till slut ska den fula plastmattan rivas ut och nytt golv ska läggas.
 
Efter det kommer vi till det roliga: Inredningen.
Häromdagen passade jag på att beställa en stringhyllekombination från severins då de hade 10-15 % rabatt där. Har även beställt en vit fl/y kartell hos Inges El. Sedan får det bli ett besök på Ikea framöver för garderobsinköp och en byrå.
 
Älskar stringhyllor och vill gärna slänga ut skrivbordet vi har i våran kontorsdel för att istället ersätta den med en stringhylla men har inte fått igenom det förslaget här hemma....än.
 
 
(bilder lånade från severins hemsida)
 
Ska bli riktigt skönt att få klart vardagsrumsväggen samt Ollis rum. Läängtar speciellt mycket efter att få börja inreda hans nya rum. Men först ut är ju den extremt tråkiga målningen.....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design