Pratkvarnen Oliver

Godmorgon, redan torsdag, dagarna springer iväg som vanligt och snart är det helg igen.
De två senaste dagarna har Olli sovit när jag hämtat honom på dagis så tror han är lite vårtrött, precis som de flesta andra. Känns lite som om kroppen är på nedräkning nu inför semestern. Det är ju faktiskt inte jätte många veckor kvar nu vilket är lite svårt att förstå. Känns som det va förra veckan jag kom tillbaka i aug efter min mammaledighet.
 
 
Oliver är inne i en riktigt kul period och bara spottar ut nya ord. Man får verkligen passa sig för vad man säger för han tar efter och säger precis samma sak.  Något annat som är lite halvnytt är att det nu har börjat komma 3 ords meningar. Oftast slutar dem på nu. Olli hemma nu, pappa duscha nu, casper nana nu, bamse borta nu...osv.
 
Som sagt han bara spottar ut nya ord hela tiden och det är lika roligt varje gång. Idag hörde jag dock ngt upprepas ett flertal gng som lät lite kul men som definitivt inte är ngt jag vill att han ska säga.  Han menar inget illa det är bara det att det är lite svårt att uttala vissa ord.  Ordet va sjuk och ni kan ju gissa hur han uttalade/ hur det lät när han sa det....=/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design