Shopping

Sjukdomar kommer ju aldrig lägligt men den här gng hade bacillerna verkligen valt helt fel tillfälle att hoppa på oss. Vi hade nämligen en riktigt rolig helg planerad. Shopping, besök av calle o emilia igår kväll och idag var vi bortbjudna till syster o familj tillsammans med Niclas o Karin.
Även fast alla var/är relativt pigga nu så kände vi att vi var tvugna att ställa in alla besök då vi inte ville riskera att smitta ngn. Speciellt inte då en som skulle vara med idag är höggravid.
 
Likaså när det kändes som om jag låg inför döden i onsdags så förstod jag att jag skulle va tvungen att hoppa av shoppingturen som va planerad igår. Fanns inte en chans att jag skulle orka med den så som jag kände då.
Men ibland har man tur. Eftersom det vände så snabbt för min del så bestämde jag mig efter många om och men att följa med. Vilket ´jag är väldigt glad att jag gjorde.
 
Tåget upp till Jönköping för en hel dag på stan tillsammans med mamma och syster
 
Trots att det blev en hel dag så sprang tiden iväg och till slut blev det tom lite bråttom. Men det hanns med både shopping och ett pub besök.
 
 
Vårjacka, jeans, toppar och mateusskålar fick följa med hem.
 
Vårjacka från barbour köpt på Våran kåk
 
Kristen zip jeans från Gina Tricot. Har ett par i en mörkare modell och de är super sköna.
 
2 baslinnen köpta på New Yorker. Märkte dock en massa lösa sömmar när jag kom hem så de va knappast i ngn vidare kvalité. Men sen kostade de heller inte en förmögenhet......
 
2 gråa ostronskålar i mateus köpta på IEMS.
 
Är jätte nöjd med mina inköp, hittade inga vårskor som jag va ute efter men det hoppas jag att man snubblar över snart.
 
Ä L S K A R jackan jag köpte så nu vill jag ha lite mer plusgrader ute så jag kan börja använda den. Alex gillade den oxå men han tycker att det ser ut lite som om jag ska ut till stallet o rida. Och jag får väl erkänna att jag håller med han en aning :). Men fin det är den!
 
Är så glad att jag följde med igår för vilken toppen dag vi hade. Det värsta med såna här dagar är ju att man får mersmak av det. Så när kan vi göra om det ?!
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Har svårt för bourbor av just den anledningen. Känns liksom inte som att jag vill gå från stallet till att sätta på mig ridkläder igen ;) samma med byxor som påminner om ridbyxor. :D

Svar: Haha det kan jag förstå :)! Och jag håller med det ser ut som man kommer direkt från stallet, men då får det göra det - jag gillar den skarpt :)!
Linda

2013-03-03 @ 11:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design