En dag ute vid hindsen

För ungefär två och en halv vecka sen spenderade vi en dag ute i Calles stuga. Den är relativt nybyggd, ligger precis intill vattnet och är otroligt fin. En helt perfekt stuga i mitt tycke.
 
Och den här dagen så kunde vi inte fått bättre väder....
 
 
Hindsen är ju känd för att vara rätt kall så det blev tyvärr inget badande. Mer än för Alex och Robins del, men kan ju säga att ingen av dem hoppade i självmant utan de fick lite hjälp.
 
Däremot blev det en del båtåkning och Emilia och Johanna tog en liten tur med ringen. Tyckte dock lite synd om dem då vattnet som sagt va svinkallt. Och jag tror det va roligare för oss andra som satt i båten och kollade på än det va att åka.
 
 
Det gjordes mkt för att tjejerna skulle trilla av men de lyckades hålla sig kvar och jag måste säga att det va strongt av dem att vilja åka. Ingen annan tordes försöka, vi andra va väl en hög med badkrukor kan jag tänka.
 
Lilla söta Melanie fick vara med också under dagen. 10 månader är hon och springer redan runt för fullt vilket hon gjort sen hon va 8,5 mån. Flickor dem kan dem....<3
 
Kvällen avslutades med långbord, grill och god dryck.
 
 
Om det här inte kallas en perfekt semesterdag så vet jag inte va det är. Helt underbar dag var det iaf.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina C

Ååå vilken fin bild på mellan 💗

2013-07-31 @ 09:11:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design