September

Nu är det officiellt höst! Nu är det tillåtet att använda både stövlar, skinnjacka och andra höstiga kläder. Love it!
September månad är fullt av roliga grejer i år. Så mkt att jag tyvärr fått tacka nej till både kräftskiva och festligheter tillsammans med en vän som jag inte träffat på evigheter. Typiskt att allt kul ska komma på samma månad men det är ju inget som inte går att skjuta upp till senare.
 
Två helger inbokade i september räcker för min del och det är inte vad som helst heller utan nu till helgen väntar en helg i köpenhamn. Har redan spanat in en odd molly tunika jag ska inskaffa mig då jag ska göra ett besök i deras butik igen. Likaså Illum ska få sig ett besök oxå. Längtar såå till helgen!
Två helger senare åker vi till halmstad för våran tjejhelg, i våras firade vi ju in våren o nu är det dags att fira in hösten. En helg fylld med tjejsnack, shopping, god mat o dryck och festligheter, kan det bli bättre?!
 
Dessutom det bästa av allt så är det dags för en liten bebis att anlända i september oxå. Inte för vår del utan för våra fina vänner. Vi längtar nog nästan lika mkt som dem och det ska bli så himla roligt!
 
Så ja september ska bli en riktigt rolig månad och den lär bara svischa förbi. Bara vi får vara friska nu..hoppas hoppas!!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jaaaaa snart komme den!!!!!!!

2012-09-02 @ 18:58:12
Postat av: jonna mamma till Wilja

åh tack :)) mys med höst !!

2012-09-02 @ 19:32:43
URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design