Denna ständigt eviga fråga...

Mitt barr ha verkligen blivit risit på senare dar. Vet inte riktigt vad som hänt med det eller vf det blivit som det blivit. Skyller lite på graviditeten, för det är sen den håret fått en dålig kvalitet. Va tvungen att boka en akuttid häromveckan för en liten klippning och en liten silvertvätt, då det nu va en katastrof.
 
Hur som haver så har jag iaf en klipptid i slutet av månaden och jag är redan lite halvt nervös inför detta. . Det är då dags för mig att lämna blondinlivet bakom mig, jag ska bli mörkare. Ha tagit det i små steg nu genom att lägga i lite bruna slingor men nu är det dags för att slå på stort. Jag kommer säkerligen ångra mig direkt efteråt å jag kommer säkert bli blondin igen men känner att jag måste testa för att få bort tankarna om ett mörkt barr ur systemet.
 
Hade gärna klippt av det i en kort(are) bob (som jag hade för 1,5 år sen) oxå då men det tyckte inte frisören hon tyckte vi skulle ta färgningen först för att det inte skulle kännas som om jag har en peruk på mig. Och hon har nog rätt i det. Jaja en månad kvar... hinner nog ändra mig tusen gng innan dess ang frisyrer och färger. Att jag ska bli mörk är bestämt men vilken brun nyans det ska bli det ha ja ingen aning om, det överlåter jag åt min kära frisör.
 





 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design