Gillestugan som man kallar det...

Äntligen har vi fått ett nytt bord ner till gillestugan, en födelsedagspresent från alex föräldrar - tack så jätte mkt. Likaså har det blivit en ny tv bänk där all s k i t som stod på ha fått flyttat ner i skåpen och alla sladdar är oxå borttrollade.  Rena ytor och sladdfria ytor är en fin melodi! Dock har vi ett antal sladdar kvar som måste trollas bort annars är risken att jag klipper av dem i ren frustration....Behöver jag nämna att jag avskyr sladdar?!
 
Mattan måste bytas ut och likaså väntar vi fortf på min älskade lampa som är beställd. Tror att den kommer göra sig så fin inne i hörnet på tv bänken.
 
Likaså fotoväggen ska göras om och fyllas på... gör om gör rätt som man så fint säger...
 
 
Tv bänken är från serien bestå(ikea) Och jag gillar den skarpt, har ju även en tv bänk uppe plus en skänk i den serien. Finns många fina varianter, enkla o stilrena.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: E

Vilken fin kudde:) fint med bord och tv bänk. Håller med att bestå är en toppbra serie. Ha en god vecka.

Svar: Ja visst är den ;)! På tal om den kudden, ha för mig att ni inte säljer just den längre men om det skulle vara så att du springer på ett sånt fodral ngn gng som inte blivit såld så köper jag gärna den=) vill gärna ha en till nämligen. Ha en bra vecka du oxå !
Linda

2012-10-08 @ 21:23:19
URL: http://ecarlssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design