Långhelgen inleds med storstäd

I morse åkte Oliver till farmor o farfar tillsammans med Alex så jag har varit ensam hela dagen. Gud va skönt det är att vara ensam ibland! Göra som man själv vill, tex äta vad man vill, ha det helt knäppt tyst eller ha stereon på högsta volym, man får bestämma helt själv.

Dagen har jag ägnat helt o hållet åt städning. Ha städat hela huset från golv till tak, handlat, tvättat fyra maskiner tvätt, rensat i olivers garderob, rensat i min egen garderob(jag är på ett givmilt humör idag så alex garderob ligger i farozonen att oxå bli lite tunnare idag), rensat bland papper och i lådor, gått två promenader med casper och nu är degen till bullarna på jäsning. Bakade bullar häromdagen oxå men det gäller att passa på medans man kan.
Egentligen är jag inte klar med tvätten men kände att jag behövde ta en paus o berätta för er hur duktig jag varit. Och för att vara ännu duktigare så ska jag försöka ge mig ut på en löptur oxå så fort bullarna är klara o om benen orkar bära mig.

Så nu är det fritt fram att ge mig lite beröm!


Nya gardiner önskas, vet vilket tyg jag vill ha men vem vill sy en kappa åt mig?





De flesta leksaker på plats i lådor och skåp. Men känner jag Oliver rätt så tar det max fem min att riva ut ALLT på golvet så fort han kommer hem. ♥


Kommentarer
Postat av: Peter

Vad duktig du är!! Som du säger... Skönt att va själv ibland :-)

2012-05-18 @ 09:10:08
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tusen Tack för din fina kommentar !!:)Allt har gått bra :) Kan inte förstå de är min lilla prinsessa !! Kram från oss!!

2012-05-18 @ 23:30:56
URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design