Solen lyser...

Sitter ute i solen och njuter med en kopp kaffe, har lyxat till det med en bit choklad oxå. Det får man göra ibland. Hoppas på att hinna få lite färg på nosen innan oliver vaknar.

Livet är bra härligt eller vad säger ni?!?!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Ahhh, nu är det vår på riktigt. Solen gör att man vill göra allt och lite till - på en gång... Men får ju inte glömma att njuta:). Du verkar haft en kanonhelg! Hur långt sprang du igår då??

2012-03-12 @ 20:07:30
URL: http://traningstokig.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag håller helt med dig! Mina ungar är på dagis mellan 7-16 varje dag, förrutom fredag då, eftersom J är hemma. Men jag träffar mina barn si sådär 4 timmar/dygn, det suger kamelpung ska jag säga dig! Hade det inte vatt tack vare det här förbannade dyra jävla huset så hade jag kunnat jobba mindre. När vi flyttade hit så hade jag ut typ 5000 mer i månaden, och då var jag ändå föräldraledig! Nu har jagb bajslön och måste jobba jämt, blää!!! Usch, ja, det är jobbigt i början faktiskt, fast man vänjer sig vid det också. Och de flesta barn älskar juh dagis, men man har ändp dåligt samvete som förälder. Så fort vi blir av med mer på huslånen så kommer jag absolut inte jobba heltid! HAHA! Blogga på, det hjälper ;) Snygg babywatch förresten :)

2012-03-12 @ 21:37:14
URL: http://moojliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design