Mitt liv som fjortis

Efter prat om högstadiet igår så har tankarna varit där idag på just den tiden. Hur d va men framförallt hur jag va.

Jag va en typisk fjortis! Tjuvrökte, festade, hade filaskor o tyckte att jag själv va hur ball som helst! Som jag sa igår o tycker idag alltså en riktig tönt! Jag själv tyckte jag va vuxen, visste allt men i själva verket va ja bara omogen.

Tror att folk uppfattade mig som väldigt kaxig då jag förmodligen hade den uppsynen. Men mkt berodde nog på att jag va väldigt blyg o osäker, sa inte mkt när jag va bland folk jag inte kände. Men d e klart, ja kunde va rätt spydig oxå om jag bara ville.

Folk ha berättat att de inte vågade prata med mig för att jag hade pojkvän. Lite tråkigt, då jag själv trodde att vissa enbart ogillade mig. Sedan va det iofs knappt ngn ide för i min värld existerade bara jag o mina vänner.

Det är svårt att veta hur folk uppfattade/tyckte om en men jag hoppas att jag uppfattades som en snäll människa o inte bara som en liten irriterande osäker blond skitunge som ville bli vuxen alldeles för snabbt!

Läser du min blogg o va med under min högstadietid så får du gärna kommentera hur du uppfattade mig eller tyckte om mig. Hade varit kul o läsa :).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design