Matchmaking.linda har härmed försatt sig i konkurs

(jag har visst väldigt mkt att blogga om idag)

Jag måste villigt erkänna att när det kommer till att para ihop folk är jag totalt värdelös! Jag önskar att jag va bra på det men icke!
Ena dagen kan jag föreslå en kille för en kompis som jag tycker-ja men ni skulle ju passa ihop , för att till nästa dag tänka- hur sjutton tänkte jag här!
Häromdagen tex, en kille som jag tyckte skulle va bra för min vän, jag tyckte då att han skulle följa med oss, som en överraskning tänkte jag, men jag blev totalt dissad, helt o fullt haha. Han måste undrat vad d va han blev erbjuden egentligen då ja stod o tjatade att han skulle med oss o alex står jämte. Han ville inte följa med utan ville följa med en annan tjej istället. Som sagt jag blev helt dissad:).

Just då tyckte ja ju att d va en ypperligt bra ide men idag är vi nog alla glada med valet som gjordes. Med detta menar jag inte att d e ngt fel på killen, han är super trevlig och gullig på alla vis, men han o den tjejen jag ville para ihop han med kanske inte passar egentligen.

Hur som haver, d va inte första Gng jag försökte ge mig på matchmaking som sedan går åt skogen, men jag lovar att frånochmed nu så var det den sista:). Jag är nämligen inte mkt till hjälp.
Sedan kan vi väl vara överens om att det är ganska svårt att hitta den perfekta killen?!? Men positiva psykolog linda tror att det finns en där ute för alla. Men kom ihåg man får pussa ett antal grodor innan man finner sin prins! :)

O med detta vill jag bara säga att ännu ett av mina sämre karriärval är nu över. Nu har matchmaking.linda gått i konkurs o kommer härmed inte stå till tjänst mer, till allas lättnad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design