Fredag

I fredags efter jobbet va det dags för mig att sätta mig i frisörstolen igen. Det va äntligen dags för kalufsen att bli ljusare. Som jag har längtat, för det är nu bestämt att blond, det är det jag ska vara. 
Jag hann dock inte ens bli klar förrän jag längtade efter nästa frisörtid. Det va absolut inget fel min frisör gjorde utan det är ju bara det att det inte går att gå till så ljus som jag va innan direkt. Eller klart det går men det sliter ju ngt fruktansvärt och det vill jag helst undvika. Så just nu har jag en extremt tråkig och tom ful övergånsfärg på håret. Dessutom blev det ett litet missförstånd på längden som skulle klippas, jag pratade om cm som skulle tas i nacken och hon trodde nog att det skulle tas lika mkt runt om. Som sagt litet missförstånd...
Men nu har jag alltså en hårfärg och en längd som är alldeles för kort och som jag inte alls är nöjd med. Så snälla barr, väx, VÄX!!!
 
 
Efter mitt misslyckade frisörbesök va jag måttligt road över att gå ut och träffa folk. Men det va bara att bita ihop för det va dags för julbord med mitt jobb tillsammans med respektive på Höganloft.
En himla trevlig tillställning, julmat tycker jag är rätt överskattat men jag gillade dessertbuffen s t a r k t. Likaså showen, jädra i havet vad duktiga dem va. Tänk om man ändå kunde sjunga, en annan är lixom totalt tondöv. Men det va definitivt inte dem, deras show hete duga om ngt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design