Nej du får inte!!!

Tack familjen för igår och de fina presenterna!
Ny kamera, blommor, filippa k muggar och mina fina kuddar från mio. Camillas present hade inte kommit än men ha mina aningar vad det kan vara;)!

Ska strax börja göra mig i ordning  då ja ska äta lunch med mamma sedan ska jag byta ett par filippa k muggar jag fick av alex mamma i tisdags, då vi redan hade 4 st av det mönstret, så ska byta dem till ett annat mönster. F

Jag får under inga omständigheter träna idag. Har blivit totalt förbjuden, av min pappa. Japp 27 år o vuxen och min pappa förbjuder mig forf att göra vissa saker. Under hela min uppväxt ha ja blivit förbjuden att göra både det ena och det andra. Speciellt då under min tonårstid då jag gjorde en hel del uppror. 
Låter som att jag inte fick göra någonting men riktigt så va inte fallet´. kan ju säga såhär i efterhand att det va helt rätt av honom(men det e inget ja sagt till honom, å kommer inte göra heller då vi vill hålla kvar honom med båda fötterna på jorden). Jag lyssnade ju såklart inte på ngt av förbuden, jag gjorde som jag själv ville, jag menar hallå eller jag va ju vuxen o gjorde precis som jag ville. Jag visste helt klart bäst och alla andra fattade ju noll!!

Men nu 27 år gammal/(ung) så inser jag att den här gången kanske jag borde lyssna på pappa. Någon gång ska ju vara den första, eller hur!?! Och jag måste ju erkänna, gubben eh jag menar pappa ha ju lite längre livserfarenhet än mig så han borde ju faktiskt veta vad han pratar om.
Så nej man ska inte träna när man är förkyld o har ont i halsen, imorgon är det jag som ringer fabror doktorn om det inte blivit bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design