även fast jag kanske inte ser ut att vara vuxen så är jag det... åtminstone ibland

Tänk att nu är jag 27 år. exakt kl 13.07 igår blev jag 27. Jag har alltså egentligen varit vuxen i 2 år nu. Japp jag anser att man inte är helt vuxen förrän man är 25. Sedan finns det ju dem som aldrig växer upp, men det är ju en annan femma. Man trodde man blev vuxen när man fyllde 18, även jag. Herregud jag trodde jag va vuxen redan när jag va 13-14. Ja jag va ju helt ute och cyklade kan man säga!

Häromdagen när jag kom på att jag fyllde år så var jag verkligen tvungen att tänka efter både en och två gånger innan jag kom på hur gammal jag är. Har totalt missat ett antal år, 24 år hade ja kunnat gå med på men inte mer. Fast jag känner mig lite mer vuxen nu, ibland åtminstone, än vad jag gjorde när jag fyllde 24. Vilket förmodligen beror på att jag kammat hem en del vuxenpoäng de senaste 2 åren, med hus, ica kort, volvokombi, barn osv. 
Sen föredrar  vi hemmakvällar istället för utekvällar, går o lägger oss innan tio, tittar på frågesporter som vem vet mest, älskar korsord, tycker att om man vaknar efter åtta så ha man sovit bort hela dagen o så går vi tipspromenader på söndagsmorgonen.  Ja jag är kanske mer vuxen än va jag tror och inte bara det, jag verkar ha en stor PRO skylt i pannan! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design