Upp & Hoppa

Studsade upp ur sängen som ett popcorn vid 04.45 i morse, pigg som en lärka. Kände verkligen livet i mig och hoppade in i duschen och kände att nu är det snart vår. Snart helg också ju, härligt värre. Gick en längre promenad med Casper direkt efter en nyttig frukost och hoppade sedan in i en varm bil och körde iväg till jobbet. Denna dagen kommer att bli kanon med en så här bra start på dagen……………..I wish!!!!

 

En liten överdrift. Rullade snarare ur sängen och ner på golvet vid 04.45 för att ja va så sjukt kissenödig(fy vilket fult ord). Gick haltandes, eftersom ryggen hade låst sig och halvsovandes till toaletten och sedan duschen. Målade på mig ett ansikte och fyllde sedan magen med mackor och blåbärssoppa. Finns inget stopp i magen längre, det är omöjligt att bli mätt. Tog sedan på mig alex jacka eftersom jag inte kan knäppa min egen längre och haltade ut med casper då jag nästan höll på att frysa ihjäl på kuppen.

Efter promenaden startade ja bilen och gick in för att lämna Casper. När ja väl kom ut igen hade bildörren frusit så jag fick åla mig in genom passagerarsidan, lika smidig som ett kylskåp. För med en kanonkula på magen är det inte så lätt kan ja be att få tala om.

Ja livet som gravid är inte alltid så glamoröst helt enkelt men att kylan gör det svårare gör det inte särskilt mkt bättre.

 

Ge mig vår!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design