Tankar från en blivande mörk blondin

Va helt slut igår em, totalt förstörd o hade kunnat somna stående. Anledningen till det va att jag kollade på I taket lyser stjärnorna igår o jag grät som ett litet barn. Det va inte så att det rann en liten tår ner för kinden inte, nej nej jag störtlipade! Har sett den innan men då va det bara en liten tår inte en störtflod. Sagt det innan men säger det igen BLÖDIG!!! Men sen är filmen faktiskt extremt sorglig. Cancer - en hemskt ond o orättvis sjukdom som inte borde få existera. Finns egentligen inga ord för hur hemsk den egentligen är. Varför finns den överhuvudtaget?! Vem/vad bestämmer att just den o den ska cancer? Nej världen är inte rättvis!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Va inte så jätte konstigt att man blev helt slut efter en sådan film o min frisör måste undra vad som hänt eftersom jag såg ut som sju svåra år när jag va där igår.
När jag väl sitter i frisörstolen kan jag få för mig vad som helst. Man vet aldrig vilka infall jag kan få. Igår hände dock inget drastiskt men vi fattade ett stort beslut, med vi menar jag jag o mitt ego plus min frisör, det är sista gng jag ska göra blonda slingor. Nästa gng jag besöker frisören i feb så blir det lite mörkare färger, är trött på min ljusa kalufs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design