Vecka 34

Idag stod det egentligen simhallen och motionssim på schemat men jag känner mig inte riktigt hundra. Har ont i halsen, huvudet och ryggen, fryser och är riktigt trött. Hoppas på att det bara är ngn endagsgrej. Oliver är inte heller i sitt esse. Han som för det mesta är glad och skrattar är och har varit ovanligt gnällig de senaste dagarna. Ska ta en innedag idag så kanske vi båda piggnar till och kan bli våra vanliga jag igen.

Imorgon börjar värnamodagarna igen. Årets folkfest som de kallar det här. Och det är klart att det är jätte roligt när det händer ngt i den här lilla hålan.
Jag och alex står för förfesten på lördag innan det blir utgång. Vi tyckte det va högtid för en liten fest igen i huset=). Tyvärr tycker ju ja inte lördagen är den roligaste av dagarna utan det är torsdagen då det bla är kräftnatta. (var ligger baren? DÄR ligger baren!) Men det blir ju vad man gör det till och vi får se till att lördagen blir kanon. 

Hade ju så gärna velat se Sampo som spelar på torsdag, ett kanon bra band där min chef är med i. Inte alla som kan skryta med att ha en cool rockstar till chef!
Alex vill gärna att jag följer med ut på torsdag med hans jobb på kräftnattan men jag ha bestämt att jag och oliver ska ha myskväll då och sen ska jag ut en runda med mamma, camilla, moster, hanna och karin på onsdag så jag är rätt nöjd.
Men vilket fall som helst är det synd att jag missar Sampo och att de inte spelar på lördag istället, för man borde ju egentligen spara det bästa till sist?!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Lördag kommer bli bäst Linda, då spelar Daniel&hans band i stora tältet 21.00 =)

2011-08-22 @ 14:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design