som fisken i vattnet

Undrade först va det va för oväsen kl halv sex innan jag förstod att det va larmet på klockan.
Men det va bara att stiga upp och nu är ja hemma igen efter att ha varit och simmat i simhallen. Duktiga jag(och cam oxå förstås som va med. Ska försöka göra det en gng i veckan framöver. Få se vilken dag det blir i veckan, beror på hur träningen som börjar vecka 35 ser ut. Längtar tills den börjar, hoppas nu bara att det blir många bra pass. För nu jäkla ska det brännas fett o kalorier!!!


Kommentarer
Postat av: im

vad e det för träning? e det mamma gympa? finns det i vmo överhuvudtaget? de säger ju att man inte får träna hårt i början,,,hmm två månader sen jag fick min lilla, borde väl få träna som vanligt..alla säger olika...blä...blä på mina sista 5 kg som jag inte blir av med haha:( hmmmm

2011-08-10 @ 13:13:05
Postat av: Linda

hej im

jag ska börja träna på gymmix igen hade jag tänkt, så det blir lite olika pass 3 gng i veckan. Ha tränat där innan så tycker det är helt ok. Hoppas bara på att de är några intressanta pass=)

träna är det helt ok att göra bara du blivit "godkänd" på efterkontrollen hos din bm, då de kollar om man bla gjort sina knipövn ordentligt =).

Men om du vill gå på mammagympa så tror jag det finns oxå, innan vet ja att de hade det i arken och det är inte helt omöjligt att gymmix ha ngt sånt pass oxå=)

ja ha oxå 5 envisa kg kvar och nu ska de fasen bort=) haha

2011-08-10 @ 14:41:59
Postat av: im

mmm skönt o höra att ngn mer har 5 kg kvar o brottas med:) mmm ska på eftrkontroll sen jävlar ska jag träna så mycket jag bara kan hehe:)



stor o söt din pojke blivit:)

2011-08-12 @ 21:41:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design